Norwegian søker om å betjene 63 ruter til Argentina

14 ruter er til europeiske byer.

Flyselskapet Norwegian har søkt om tillatelse til å operere 63 internasjonale ruter til og fra Buenos Aires i Argentina, skriver bransjenettstedet Check-in.dk. 14 av disse er til europeiske byer. Hvilke ruter flyselskapet får konsesjon til blir avgjort på et møte i det argentinske transportministeriet 6.september. Blant de 14 europeiske destinasjonene det er søkt om, finner vi blant annet Oslo, Stockholm, København, London, Barcelona, Madrid og Moskva.Ifølge bransjenettstedet søkes det om daglige avganger fra London, tre ukentlige avganger fra Barcelona, Madrid og Roma, samt to ukentlige avganger fra resten av de europeiske destinasjonene. - Argentina er et veldig interessant marked med store muligheter. Dagens flytilbud i Argentina og Sør-Amerika er relativt begrenset, derfor ser vi frem til å gi argentinere billige flybilletter både på innenriks- og utenriksruter i nær fremtid, sa Bjørn Kjos i forbindelse med lanseringen av den første ruten mellom London Gatwick og Buenos Aires. Oppstart er planlagt selveste Valentines Day - 14. februar - 2018.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker