Oljemygg ser rødt

African Petroleum Corporation leverer tall for 1. halvår 2017.

In this recent undated handout photo, Chinese dissident and Nobel Prize laureate Liu Xiaobo, left, is attended to by his wife Liu Xia in a hospital in China. Liu Xiaobo has been released from prison on medical parole after being diagnosed earlier June 2017 with late-stage liver cancer and is being treated in a hospital in the northeastern city of Shenyang. He had been more than half-way through an 11-year sentence after being convicted in 2009 on subversion charges. (Photo via AP)
Børs
African Petroleum Corporation (APCL) melder om et resultat etter skatt på minus 11,6 millioner dollar i 1. halvår 2017, mot 3,7 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 9,13 dollar, mot 2,84 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble minus 11,6 millioner dollar, sammenlignet med 3,7 millioner dollar i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 62 millioner dollar, sammenlignet med 9 millioner dollar i 1. halvår 2016.APCL skriver at det fortsatt ikke har mottatt noen tilbakemelding fra myndighetene i Gambia vedrørende lisensene A1 og A4, som de gambiske myndighetene tidligere har kommunisert har utløpt, noe APCL bestrider.Selskapet skriver videre at det nå ferdigstiller de nødvendige juridiske forberedelsene for å kunne benytte tvisteløsningsbestemmelsene i lisensbetingelsene for å beskytte selskapets interesser og historiske investeringer i lisensene.