Positiv til laksesektoren - nedgraderer tre aksjer

Beringer Finance nedgraderer Marine Harvest, Lerøy Seafood og Bakkafrost i ny oppdatering.

I sin siste oppdatering velger Beringer Finance å nedgradere Marine Harvest, Lerøy Seafood og Bakkafrost, opplyser TDN Finans.Meglerhuset vraker sin tidligere kjøpsanbefaling på Marine Harvest og Lerøy Seafood, og endrer til hold. Bakakfrost på sin side nedgraderes til salg, fra tidligere hold.Positiv sektoranalyseMeglerhuset er likevel positive til sektoren i sin siste sektoranalyse, skriver nyhetsbyrået. Meglerhuset mener at dagens laksepriser vil stimulere etterspørsel og at det finnes betydelig urørt etterspørselspotensiale, og spesielt i Europa, Asia og USA.«Grunnet høy laksepris i første halvår 2017 opprettholder vi vårt estimat på 60 kroner pr kilo i 2017. Men på grunn av syv prosent tilbudsvekst i 2018, nedjusterer vi vårt estimat på lakseprisen til 57 kroner pr kilo», skriver meglerhuset, som tidligere anslo lakseprisen i 2018 til 59 kroner. Meglerhusets toppvalg innen sektoren er Grieg Seafood, Norway Royal Salmon og Salmar da disse aksjene har hengt noe bak i henhold til kursutvikling og er mer attraktiv priset, opplyses det


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også