Selvaag Bolig fortsetter kjøpefesten i vestlandshovedstaden og har kjøpt eiendommen Sandsliåsen 59, skriver Estate Nyheter torsdag.Ifølge administrerende direktør i Selvaag Bolig, Baard Schuman, kan det trolig bygges mellom 130 og 140 leiligheter på tomten.  Kjøpesummen er ikke kjent, men den nye eiendommen er nabotomten til Sandsliåsen 57 hvor Selvaag i samarbeid med Johan Fredrik Odfjell skal bygge 220 leiligheter. 360 leiligheter totalt- Det nye prosjekter er under regulering. Eiendommen er utleid frem til 2020, men vil bli revet, sier Bård Schuman i Selvaag Bolig, til Estate. Ifølge Estate er det eiendomsselskapet Rasmussen Eiendom som selger eiendommen. Bygget er i dag utleid til Seawell på en ti år lang leiekontrakt, men går ut i 2020. Det er planlagt at Selvaag overtar bygget om sommeren samme år. - I og med at vi eier det andre prosjektet på Sandsli sammen med Odfjell, så vil dette bli utviklet som to prosjekter, men med sammenhengende bygging, forteller Schuman.Etter det siste iendomskjøpet betyr dette at Selvaag kan bygge inntil 360 leiligheter på Sandsli.Planlagt salgsstart for de første leilighetene er april 2018.