African Petroleum gjør seg klar til mekling med Gambia

Selskapet er ute med en ny oppdatering rundt situasjonen i Gambia. 

In this recent undated handout photo, Chinese dissident and Nobel Prize laureate Liu Xiaobo, left, is attended to by his wife Liu Xia in a hospital in China. Liu Xiaobo has been released from prison on medical parole after being diagnosed earlier June 2017 with late-stage liver cancer and is being treated in a hospital in the northeastern city of Shenyang. He had been more than half-way through an 11-year sentence after being convicted in 2009 on subversion charges. (Photo via AP)
Børs
Usikkerheten rundt African Petroleum Corporations  A1- og A4-lisenser i Gambia fortsetter.I en ny oppdatering mandag skriver oljeselskapet at selskapet ikke har mottatt noen tilbakemelding, formell eller av annet slag, fra gambiske myndigheter. Dette til tross for innsatsen fra selskapets side for å starte dialog, skriver TDN Finans.Oljemyggen forbereder som tidligere annonsert formell mekling for å beskytte sine rettigheter knyttet til lisensene, og vil komme med videre oppdateringer etter hvert. 
I skrivende stund faller aksjen 10,50 prosent til 1,62 kroner på Oslo Børs.