Nordea Markets tar opp dekning av NRC Group med kjøpsanbefaling og kursmål 70 kroner, går det ifølge TDN Finans frem av en oppdatering. - Slik som vi ser det. er NRC Group et såkalt «pure play bet» på industrien for jernbaneinfrastruktur i Sverige og Norge. Det vil si, en investeringsmulighet som ene og alene baserer seg på en positiv utvikling i jernbaneindustrien, skriver meglerhuset ifølge nyhetsbyrået. Forventningen er tosifret markedsvekst de neste tre årene, takket være mer penger til jernbane i de nasjonale budsjettene. - Dette gjør at selskapet har gode langtidsutsikter og lav motpartsrisiko, skriver meglerhuset ifølge TDN Finans.Haudemann størstStørste aksjonær i NRC Group er Jan Haudemann-Andersens investeringsselskap Datum, med 12,20 prosent (5.100.000 aksjer).NRC Group stiger 1,9 prosent til 55 kroner i onsdagens handel på Oslo Børs.Nordea Markets ser dermed en oppside i aksjen på rundt 27 prosent fra dagens nivåer.