Bevegelsene var heller små på de amerikanske børsene torsdag.Dow Jones falt 0,10 prosent til 21.784,78, Nasdaq steg 0,07 prosent til 6.397,87, mens den bredere S&P 500-indeksen gikk tilbake marginale 0,02 prosent til 2.645,10.Finans tyngetFinans og telekom var de tyngste sektorene, mens Microsoft, Amazon og Facebook bidro til en liten opptur for Nasdaq.Bank of America, Citigroup og Goldman Sachs falt 1-2 prosent, og det er rentenedgangen som får skylden. Renten på den amerikanske «10-åringen» er nå nede i under 2,1 prosent.- Vi er i ferd med å gå bort fra utsiktene til en renteøkning i desember. (...) Vi har en sentralbank som før eller siden vil starte med kvantitativ innstramning - det er også en del av det, sier sjefstrateg Art Hogan i Wunderlich Securities til CNBC.Rally i euroenDollarindeksen falt til 91,405, sitt laveste siden 6. januar 2015, etter et.Den europeiske sentralbanken (ECB) holdt som ventet på dagens møte, men den store spenningen dreide seg mer om ECB-sjef Mario Draghi ville komme med nye signaler om nedtrapping av de pengepolitiske stimulansene (QE) på pressekonferansen i etterkant. at mesteparten av QE-beslutningene trolig vil bli tatt i oktober.Videre jekket ECB opp prognosen for BNP-vekst i 2017 fra 1,9 til 2,2 prosent. Eurosonen er ifølge Reuters nå inne i sin beste vekstperiode på 10 år.Prognosene for inflasjonen ble derimot kuttet for å gjenspeile eurostyrkelsen den siste tiden, og det er stadig langt opp til ECB-målet på 2,0 prosent.På makrofronten ellers  til sitt høyeste på to år i kjølvannet av orkanen Harvey.  som ventet.ResultatvarselBlant enkeltaksjer falt General Electric 3,6 prosent til 24,02 dollar etter at JPMorgan gjentok sin undervekt-anbefaling på aksjen. Meglerhuset viser til at trendene i inntjeningen og forretningsklimaet fortsetter å svekke seg.Disney tynget mediesektoren, og falt 4,4 prosent til 97,06 dollar etter uttalelsen fra toppsjef Bob Iger om at selskapet vil få et resultat per aksje i år «rundt regnet» på linje med inntjeningen i 2016.Comcast utmerket seg negativt ved å falle 6,2 prosent til 38,60 dollar.Forsikringsaksjer tynget også markedet, på økte bekymringer for eksponeringen mot orkanen Irma. XL Group falt over fem prosent.