Den nervøse spenningen i Asia-regionen henger fortsatt over markedene etter at Nord-Koreas suksessfulle atomprøvesprenging, men har avtatt noe ifølge CNBC.Nikkei-indeksen er i skrivende stund ned 0,73 prosent til 19.365,23, mens den bredere Topix-indeksen svekker seg 0,81 prosent. Kospi-indeksen og australske S&P/ASX 200 er ned 0,23 prosent og 0,19 prosent, mens Straits Time i Singapore stiger 0,16 prosent.Sterke nøkkeltall fra KinaI Kina kom Caixin PMI for tjenestesektoren inn på 52,7 poeng i august. Det er det høyeste nivået siden mai, og mot ventet 51,5. Selv om tallslippet ikke gjorde store utslag i de kinesiske indeksene, er både Hang Seng og Shanghai i positivt terreng.Nøkkeltallet er med på å sende Shanghai Composite i Kina og Hang Seng i Hong Kong opp henholdsvis 0,20 prosent og 0,10 prosent.