«Business as usual» for RenoNorden utenfor Norge

Konkursen i morselskapet RenoNorden ASA skal ikke påvirke driften i de øvrige nordiske selskapene, opplyser bostyrer.

Det ble tirsdag åpnet konkurs i RenoNorden ASA og RenoNorden AS. Advokat Tom Hugo Ottesen ved Kvale Advokatfirma er oppnevnt som bostyrer.Konkursen i morselskapet RenoNorden ASA skal ifølge en børsmelding ikke påvirke driften i de øvrige nordiske selskapene (RenoNorden AB, RenoNorden A/S DK, RenoNorden Oy), som vil ha «business as usual».Boet vil arbeide med å overdra aksjene i disse selskapene til en ny, langsiktig eier som i tiden fremover kan ivareta løpende kontrakter på en god måte. Boet er i dialog med flere interessenter. Eventuelle øvrige interessenter til aksjene i ett eller flere av disse tre selskapene kan henvende seg til RenoNorden ASA, dets konkursbo v/advokat Carl Christian Marthinussen, epost: ccm@kvale.no, heter det i meldingen.Boet vil søke å tilrettelegge for at virksomheten i det norske datterselskapet RenoNorden AS kan fortsettes i en overgangsperiode til og med den 28. september 2017, mens det arbeides for en overdragelse av kundekontrakter og kjøretøyer mv.De enkelte kundene vil kontaktes direkte av boet vedrørende de nærmere vilkår for fortsatt drift i en slik overgangsperiode, fremgår det av meldingen.


Les også