Deutsche Bank høyner i Hydro

Deutsche Bank høyner, Carnegie senker.

Oslo Børs stiger til nye høyder tirsdag, men det skjer uten hjelp fra Hydro.Aksjen trekker ned 0,4 prosent til 57,75 kroner på dagens høyeste volum etter at Carnegie-analytiker Morten Normann nedgraderte aksjen fra hold til salg.Samtidig kuttet han ifølge TDN Finans kursmålet fra 54 til 50 kroner.- Tidligere hadde jeg et aluminiumunderskudd i Kina i 2017, 2018 og 2019, men nå anslår jeg et tilsvarende overskudd i 2017 og 2018, samt et enda større overskudd i 2019. (...) Jeg ser en større nedside i 2019, da mye av kapasiteten som nå er stengt ned og skjøvet på kapasitetsmessig, kan komme opp igjen, sier han til nyhetsbyrået.Deutsche høynerSamtidig tror Deutsche Bank ifølge TDN Finans at det globale markedet kommer i underskudd i 2. halvår, grunnet kinesiske kutt i aluminiumproduksjonen i 2. halvår.Én grunn til kinesernes kutt er bekymringer for luftforurensing om vinteren, hevder storbanken, som venter at markedet kan regne med støtte fra nedstengt kapasitet til den kinesiske fyringssesongen avsluttes i mars.Deutsche Bank reagerer med å jekke opp sine resultatestimater (per aksje) for Hydro med rundt 33 og 20 prosent i hhv. 2018 og 2019.Samtidig høyner storbanken ifølge nyhetsbyrået kursmålet fra 50 til 60 kroner, men gjentar hold-anbefalingen.