Ikea kjøper amerikansk startup-selskap

Det kan være snakk om et av Ikeas største oppkjøp så lang.

Den svenske møbelgiganten Ikea kjøper ifølge Recode det amerikanske startup-selskapet TaskRabbit, som står bak en markedsplass for tjenester, melder DI.se.TaskRabbit skal visstnok fungere som et frittstående datterselskap.Ikea har ifølge nettstedet tidligere bekreftet overfor Financial Times at selskapet er på vei til å kjøpe det amerikanske startup-selskapet.Det er imidlertid uklart hvor mye Ikea betaler, men TaskRabbit har siden oppstart for ni år siden dratt inn rundt 50 millioner dollar, tilsvarende i underkant av 400 millioner kroner.«Sannsynligvis er dette et av Ikeas største oppkjøp så lang», skriver Di.seIfølge Recode ville ikke hverken Ikea eller TaskRabbit kommentere saken.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker