DN har tidligere omtalt at Jonas Gahr Støres fondsforvalter Egerton Capital i London har investert i atomvåpenindustrien. Spørsmålet var om Egerton-fondet Støre selv hadde eierandeler i, frem til i forrige uke, satset på denne typen selskaper.Ap-lederen bekrefter nå overfor DN at navnet på fondet er Egerton Capital Equity Fund plc, slik avisen VG skrev onsdag kveld.DN har gjennomgått hvilke selskaper Ap-lederens fond har investert i de siste fem årene. Et av disse selskapene, amerikanske Northrop Grumman, står sentralt i den amerikanske atomvåpenindustrien.- Som jeg har sagt tidligere har jeg ikke oversikt over hvilke selskaper fondet har gått inn og ut av. Det har vært meningen med å ha penger i aksjefond. Jeg har ikke kjennskap til det selskapet du her viser til, sier Jonas Gahr Støre til DN.Liv og lære kan være to ulike ting. Som politiker har Støre vært pådriver for at Oljefondet skal ha strenge etiske retningslinjer og ikke investere i etisk uforsvarlig virksomhet.