Meglerhus: Bank Norwegian er dagens toppvalg

Aksjen har falt tilbake mot trendgulvet i den stigende trenden, og gir dermed en fin kjøpsanledning, mener Christiania Securities. 

Administrerende direktør i flyselskapet Norwegian, Bjørn Kjos, med bankkortet til internettbanken Bank Norwegian AS - Foto: Knut Falch / SCANPIX
Børs
Meglerhuset Christiania Securities har Norwegian Finans Holding (NOFI) som dagens toppvalg.- Foruten trendgulvet rundt 88 kroner er 86 og 83 kroner støttenivåer for aksjen, skriver meglerhuset i en oppdatering.- Det ligger noe motstand rundt 94 kroner, hvor vi ser aksjen tidligere har reagert ned etter å ha stemt av mot trendtaket. Taket i den stigende trendkanalen går nå cirka ved 98 kroner, rett under det kortsiktige kursmålet på 100 kroner, heter det.
Meglerhuset fremholder videre at aksjen er teknisk positiv på kort, mellomlang og lang sikt, og har aksjen inne i tre av porteføljene, henholdsvis Christiania Norden, Christiania Norge og Christiania Norge Aggressiv. 
NOFI omsettes i dag for 88,50 kroner etter en nedgang på 1,39 prosent. Hittil i år har imidlertid aksjen gått 20 prosent.