Gründerne Erik Egenæs og Endre Tangenes bak avskiltede Nordic Securities hadde ifølge ferske ligningstall fra Dun & Bradstreet for 2016 samlet inntekt på 18 millioner kroner i fjor, skriver DN.Egenæs økte ifølge avisen sin netto formue fra 0,1 til 11,3 millioner kroner og inntekten var 9,7 millioner kroner i fjor. Tangenes hadde 8,8 millioner kroner i inntekt.De to gründerne har vært hovedeiere i morselskapet The Nordic Group (TNG) gjennom det felles investeringsselskapet ETG Resources (ETGR) i Bergen.«Alt vi eier utover private eiendeler, eier vi gjennom ETGR. Ligningsverdien av eierandeler påvirker privat formue. Inntekt er utbytter fra ETGR, som har mange forskjellige virksomheter», skriver Erik Egenæs i en epost, ifølge avisen.ETGR hadde et underskudd etter skatt på 60 millioner kroner i fjor. Samtidig viser regnskapene at de to gründerne tok samlet 42 millioner kroner i utbytte etter 2015 og 2016, skriver DN.