Nok et meglerhus nedgraderer Aker BP

Nedjusterer kursmålet, men ser fortsatt pen oppside.

Citi nedgraderer tirsdag sin anbefaling på Aker BP til nøytral fra kjøp, melder Bloomberg, ifølge TDN Finans.Meglerhuset kommer dermed med dagens andre nedgradering det Røkke-dominerte oljeselskapet.Tidligere tirsdag ble det kjent at Macquarie nedgraderer sin anbefaling på Aker BP til nøytral fra tidligere «outperform»Citi nedjusterer kursmålet til 160 kroner fra tidligere 170 kroner.Det er samme kursmål som Pareto Securities opererer med, men Pareto anbefaler på sin side å kjøpe oljeaksjen. Aker BP har hatt et trått år så langt på Oslo Børs med en nedgang på 4,24 prosent. Det siste året er imidlertid aksjen opp 27,41 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også