Cxense opplyser i en melding fredag ettermiddag at det, etter en gjennomgang av selskapets strategi, har ansatt Christian Printzell Halvorsen som ny konsernsjef.Halvorsen erstatter Ståle Bjørnstad med umiddelbar virkning, opplyses det. - Christian har lang erfaring fra både telnologi og relevante markeder, både media, publisering og ecommerce, og vil bli et bra bidrag til Cxense-organisasjonen fremover, sier styreleder Lars Bjørn Thoresen, og legger til:- Styret og jeg vil takke Ståle Bjørnstad for hans innsats i å bringe Cxense dit det er i dag, og ønsker ham lykke til i fremtiden.Halvorsen sier følgende i en kommentar:- Jeg er veldig glad for å starte i Cxense. Selskapet opererer i et hurtig voksende marked med ledende teknologi og veldig talentfulle mennesker. Jeg tror det er store muligheter fremover.I forbindelse med ansettelsen som konsernsjef har Halvorsen forpliktet seg til å kjøpe aksjer i selskapet for én million kroner. Han får også 70.000 tegningsretter.
Cxense-aksjen stiger 18 prosent på nyheten.