Etter svingningene i åpningsminuttene fredag, ble det til slutt en real børsfest på Oslo Børs som knallet til med ny all-time high.Hovedindeksen endte til slutt opp 1,0 prosent, til 747,27. Forrige sluttrekord var på 742,51, mens intradag all-time high var på 744,36.Det ble omsatt aksjer og egenkapitalbevis for totalt 3.671 millioner kroner.Olje ned, Aker BP oppI oljemarkedet .Brent oktober-olje faller 0,7 prosent til 52,52 dollar fatet, men er likevel over nivåene ved stengetid i Oslo i går, nærmere bestemt rundt 52,15 dollar fatet.WTI-oljen er ned 1,0 prosent til 46,78 dollar fatet.På Oslo Børs steg Statoil 0,5 prosent til 147,70 kroner.Ellers i energisektoren er Aker BP opp 1,5 prosent til 144,20 kroner etter at  fra undervekt til nøytralvekt.Kursmålet er dessuten jekket opp fra 140 til 175 kroner.Questerre steg 2,7 prosent til 6,02 kroner.Lakseaksjer ser rødtBlant tungvekterne merker vi oss Marine Harvest, som falt 1,1 prosent til 152,40 kroner på nest høyest volum.Det meste av fallet skyldes at aksjen går eksklusive utbytte i dag.Flere lakseaksjer trekker også ned. Grieg Seafood falt 1,0 prosent til 77,75 kroner mens Salmar svekket seg 0,2 prosent til 224,50 kroner.Bakkafrost på sin side slo til med ny rekordnotering, etter en oppgang på 2,9 prosent til 372,70 kroner. Ellers på den positive siden finner vi Yara, som steg 3,8 prosent til 329,20 kroner på høyest volum.Vi tar også med Telenor som steg 1,6 prosent til 159,60 kroner, mens Orkla og Norsk Hydro la på seg henholdsvis 1,3 og 1,6 prosent. Gladmelding fra gruvenIntex Resources kan fredag fortelle at finansieringen av Ambershaw Metallics er på plass, og .Link med SMS-avtale vil håndtere Lindex' SMS-sendinger til kunder.Det opplyser selskapet i en børsmelding fredag.Samarbeidet er ventet å starte opp i oktober 2017, fremgår det av meldingen. Link-aksjen steg opp 3,6 prosent til 115,00 kroner. Seadrill til himmelsFredag  at det statseide konglomeratet China Merchants Group ser etter muligheter for oppkjøp av riggeiere som har slitt med å komme seg etter kollapsen i oljeinvesteringene og påfølgende ras i riggratene.Nyhetsbyrået viser til ikke-navngitte kilder med kjennskap til saken. Fredriksen-selskap henter pengerJohn Fredriksen-dominerte Norwegian Property har fredag , fremgår det av en børsmelding.Obligasjonslånet er utstedt til en rente på 2,525 prosent i det norske obligasjonsmarkedet, ifølge meldingen.Aksjen falt 2,1 prosent til 9,40 kroner.NRCNRC Group har via datterselskapet ALTi Bygg og Anlegg AS blitt tildelt en kontrakt av Statens vegesen.Aksjen klatret 1,6 prosent till 56,50 kroner. Clean Ship, kontrollert av Carl Christian Krefting, har fredag kjøpt to millioner aksjer i Incus Investor.Stiger etter aksekjøpAksjekjøpet sendte aksjen opp 18,0 prosent til 1,05 kroner på Oslo Børs fredag.