Shelf Drilling sikrer kontrakter

Riggene har arbeid i lang tid fremover.

Det midtøsten-baserte riggselskapet Shelf Drilling som tidligere i år ble notert på OTC-listen i forbindelse med oppkjøpet av tre Seadrill-rigger, har sikret seg to-årige kontrakter for to av dem.Riggene Teancious og Mentor (tidligere Mischief), skal begge jobbe i to år for Dubai Petroleum. Begge kontraktene inkluderer to ett-årige opsjoner, og arbeidet ventes å starte opp i januar 2018.- Vi er ekstremt fornøyd med denne tildeling for to av våre nylig kjøpte premium jack up-rigger. Denne muligheten styrker vår markedsledende posisjon i Midtøsten-regionen, sier konsernsjef David Mullen i Shelf Drilling.- Begge riggene er ideelt tilpasset for behovene til Dubai Petroleum og vi er veldig fornøyde med å sikret våre jomfru-kontrakter med en veletablert operatør. Vi ser dette som en mulighet til å ha en veldig langsiktig relasjonen med Dubai Petroleum, fortsetter han.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også