Foto: Wallenius Wilhelmsen

Wallenius Wilhelmsen Logistics låner én milliard

Rederiet vil refinansiere gjeld.

Wallenius Wilhelmsen Logistics melder torsdag at det har plassert et nytt femårig usikret obligasjonslån på én milliard kroner i det norske markedet.Rederiet må betale en rente på 3 måneders NIBOR pluss 3,00 prosent. Nettoprovenyet skal benyttes til å refinansiere eksisterende gjeld og/eller generelle selskapsformål, opplyses det. De fire nordiske storbankene som ble brukt til plasseringen var Danske Bank, DNB Markets, Nordea og SEB.Onsdag kveld meldte Wilhelmsen Maritime Services AS at det har inngått en ny femårig kredittfasilitet på 640 millioner dollar, tilsvarende litt over fem milliarder kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også