Oslo Børs faller videre onsdag.13:40 er hovedindeksen ned 0,60 prosent til 784,11 poeng. Det er hittil omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 1.826 millioner kroner. 
Oljeprisenetter at tall fra bransjeorganisasjonen API tirsdag viste at amerikanske bensinlagre steg forrige uke.Siste oversikt viste at råoljelagrene i USA falt med 4,08 millioner fat i uken som endte 29. september, mens bensinlagrene steg med 4,91 millioner fat, ifølge TDN Finans.Brent-oljen er i skrivende stund ned 0,37 prosent til 55,79 dollar fatet, mens WTI-oljen svekker seg 0,32 prosent til 50,26 dollar fatet. Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 56,19 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.Økningen i bensinlagrene er ifølge Bloomberg News, den største økningen i bensinlagre siden januar dersom tallene stemmer overens med tallene fra EIA, som kommer onsdag ettermiddag.Statoil punger ut for solprosjektScatec Solar og Statoil har inngått avtale om å etablere  for å bygge, eie og operere store solcelleprosjekt i Brasil, opplyser selskapene onsdag.Statoil kjøper samtidig 40 prosent i det 162 megawatt byggeklare solprosjektet Apodi fra Scatec for 25 millioner dollar, tilsvarende drøye 200 millioner kroner. Bygging av solprosjektet starter i løpet av oktober, med sikte på å levere elektrisitet fra slutten av 2018.Statoil faller én prosent til 158,80 kroner. Scatec Solar løftes av solnyhetene, og er opp 3,99 prosent til 44,30 kroner. SalgsanbefalingNorwegian som legger frem trafikktall for september i morgen torsdag, faller 1,83 prosent til 241,50 kroner. Flyselskapets børslanding kommer i kjølvannet av en rapport fra DNB Markets.Justert for eierandelen i Bank Norwegian verdsettes aksjen ifølge meglerhuset fortsatt med en P/E (aksjekurs/resultat per aksje) på 24x basert på deres 2018-estimat.- Kursnivået innebærer en premie på rundt 75 prosent i forhold til Ryanair, og en betydelig premie også på øvrige lavprisaktører i dette markedet verdsatt på rundt P/E 12,5x. Til tross for positive forventninger til disse trafikktallene har vi en uendret salgsanbefaling med kursmål 170 kroner, heter det i rapporten.EMGSSeismikkselskapet EMGS er ute med en flåteoppdatering der det kommer frem at flåteutnyttelsen var på 77 prosent i tredje kvartal, opp fra 52 prosent i samme kvartal i fjor.Det ventes multiklient-inntekter på ni millioner dollar i kvartalet.Oppdateringen løfter aksjekursen med 3,26 prosent til 2,85 kroner.PGS faller kraftig etter nedgraderinger. I skrivende stund er aksjen ned 8,34 prosent til 16,81 kroner.Cruise-kontraktSchanship Holding har fått en ny kontrakt av STX France om levering av vannrenseutstyr til verdens største cruiseskip.Nyheten sender aksjen opp 6,67 prosent til 2,56 kroner.