Oslo Børs fortsetter rekordknusingen tirsdag, og klokken 10:24 var hovedindeksen opp 0,5 prosent til 788,60, som er ny all time high.Klokken 12:15 er nå hovedindeksen opp 0,40 prosent til 787,65. Det er hittil omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 1.275 millioner kroner. «Alle piler peker oppover tirsdag morgen, dermed er det mest sannsynlig at Oslo Børs åpner opp i dag. Det var finans- og teknologiaksjene som ledet an på Wall Street i går, men også oljerelaterte aksjer steg. Investorene forbereder seg nå på en ny resultatsesong (3. kvartal)», skrev Berntsen i morgenrapporten.OljeprisenBrent-oljen er ved lunsjtider ned 0,4 prosent til 55,87 dollar fatet, mens WTI-oljen trekker ned 0,3 prosent til 50,45 dollar fatet.Prisen er dermed opp rundt en halv dollar i forhold til børsslutt mandag.Statoil har snudd opp etter en svak start. Når er aksjen opp 0,2 prosent til 160,30 kroner.Ellers i olje ble DNO straffet kraftig i går med et kursfall på 8,9 prosent til 9,95 kroner etter at  sin anbefaling fra «outperform» til «underperform», og kuttet kursmålet fra 11 til 9 kroner.Tirsdag har pilene snudd, og DNO korrigerer opp 4,5 prosent til 10,40 kroner. Aker BP fant oljeAker BP ASA, operatør for utvinningstillatelse 442, har avsluttet boring av avgrensningsbrønn 25/2-19 S og undersøkelsesbrønn 25/2-19 A, melder Oljedirektoratet.Brønnen påtraff en oljekolonne på 13,5 meter i sandstein med god reservoarkvalitet.Aker BP er tilbake på gårsdagens sluttkurs på 154,50 kroner.PGS-oppdateringPetroleum Geo-Services (PGS) flåte hadde en flåteutnyttelse på 28 prosent innen kontraktsseismikk i 3. kvartal 2017, opplyses det i en melding.Det er ned fra 33 prosent i samme periode året før.Utnyttelsen i multiklientseismikk kom inn på 53 prosent (opp fra 45 prosent).PGS stiger 1,6 prosent til 18,24 kroner.Norsk Hydro-stryk i LondonNorsk Hydro søker om strykning av noteringen fra den offisielle listen hos UK Listing Authority og om å stryke adgangen til å omsette Hydro-aksjer i hovedmarkedet på London Stock Exchange (LSE).Aksjen stiger 2,6 prosent til 59,75 kroner.SalmarMeglerhuset Berenberg har ifølge Reuters startet dekning av Salmar med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 264 kroner. Salmar stiger 2,4 prosent til 233,20 kroner.TTS-ordreTTS Group ASA har sikret seg en kontrakt for Cargo Access-ustyrt til to RoRo-skip som er under konstruksjon på et verft i Sør-Korea og en kontrakt for Automatic Mooring-systemer til en kunde i Canada.Totalt er ordrene på rundt 100 millioner kroner.TTS er ned 0,30 prosent til 3,97 kroner.Thin FilmGlaxoSmithKline har utviklet Thinfilms SpeedTap-merkelapper til interaktive «smarte» hyller.Produktet gir kundene mulighet til å få produktinformasjon på mobilen. Thin Film løftes 10,21 prosent til 3,13 kroner.NorwegianMandag ble det britiske flyselskapet Monarch Airways satt under administrasjon, og blir ifølge TDN Finans det største britiske flyselskapet som kommer under administrasjon.I september meldte Press Association at Norwegian angivelige var i kontakt med Monarch for å undersøke muligheten for å kjøpe hele eller deler av virksomheten i september. I kjølvannet av konkursnyhetene stiger Norwegian 3,01 prosent til 242,90 kroner.