DNB Markets nedgraderer ifølge en oppdatering anbefalingen på Marine Harvest og Norway Royal Salmon til hold fra kjøp, og viser til at oppsidepotensialet har falt under ti prosent, skriver TDN Finans.Meglerhuset skriver at sterke langsiktige fundamentale forhold motvirkes av for høye kortsiktige forventninger i markedet.DNB Markets har ifølge nyhetsbyrået revidert opp estimatet på globalt tilbud for både 2017 og 2018, ettersom de venter høyere volum fra Chile resten av 2017 samt høyere volum fra Norge fra og med neste år på grunn av bedret biologi.De venter nå 5,7 prosent global tilbudsvekst for 2017, 6,5 prosent for 2018 og 4,0 prosent for 2019.Meglerhuset har kuttet spotprisestimatet med en krone per kilo for de neste to kvartalene, men øker for 2018 og 2019 - med henholdsvis to og tre kroner til 58 og 59 kroner per kilo, skriver TDN Finans.Analytikernes favoritterGrieg Seafood og Salmar er fortsatt meglerhusets favoritter og beholder kjøpsanbefalingen, ettersom det ser oppsidepotensial mot konsensusestimatene.Lerøy Seafood og Bakkafrost beholder hold-anbefalingen, mens Austevoll Seafood og The Scotish Salmon Company ifølge nyhetsbyrået også beholder en kjøpsanbefaling. Tirsdag formiddag er Marine Harvest opp 0,13 prosent på Oslo Børs. Norway Royal Salmon stiger 0,60 prosent, Grieg Seafood er opp 0,83 prosent mens Salmar er opp 2,65 prosent.Bakkafrost stiger i skrivende stund 0,81 prosent.