Arendals Fossekompani stiger 3,12 prosent til 3.300 kroner på Oslo Børs mandag morgen.
Det er ny rekordnotering for aksjekursen til konsernet som blant annet har virksomhet som omfatter kraftproduksjon i Arendalsvassdraget, samt andre industrielle og finansielle engasjementer.  redag solgte sin eierandel på 75 prosent i belysningselskapet GlamoxSalget gjør ifølge DN at hovedeierne i Arendals Fossekompani kan innkassere en gevinst på omkring 2,1 milliarder kroner etter salget av selskapet som det kjøpte i 2012.– Vi har vært aksjonærer i Glamox siden 1982. Vi har sterk tro på selskapet, ledelsen og de ansatte, og vi forblir en langsiktig og ansvarlig eier, uttalte Must i en pressemelding fredag. 
Oppgangen som riktignok er på relativt lav omsetning, kommer i kjølvannet av at selskapet f til et fond i Triton-gruppen for 2,8 milliarder kroner.Største eier er Kjell Christian Ulrichsen som gjennom selskapet Ulfoss Invest AS eier 26,27 prosent, og nest største eier er Morten Sigval Bergesen som eier 26,02 prosent gjennom investeringsselskapet Havfonn.Den tredje største eieren er Erik Must som eier 25,19 prosent av aksjene i Arendals Fossekompani gjennom Erik Must AS. Must beholder forøvrig sin eierandel på 24,7 prosent i Glamox.