Oslo Børs fortsetter rekordknusingen tirsdag, og slo til med nok en rekord da Oslo Børs stengte dørene. Hovedindeksen endte opp 0,52 prosent til 788,82.Det ble omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 3.297 millioner kroner. OljeprisenOljeprisen har svingt frem og tilbake tirsdag. Ved børsstenging er Brent-oljen opp 0,12 prosent til 56,19 dollar fatet, mens WTI-oljen trekker ned 0,14 prosent til 50,52 dollar fatet.Statoil startet i rødt, men endte til slutt opp 0,25 prosent til 160,40 kroner. Ellers i olje ble DNO straffet kraftig i går med et kursfall på 8,9 prosent til 9,95 kroner etter at  sin anbefaling fra «outperform» til «underperform», og kuttet kursmålet fra 11 til 9 kroner.Tirsdag har pilene snudd, og DNO korrigerer opp 5,83 prosent til 10,53 kroner. Aker BP har avsluttet boring av avgrensningsbrønn 25/2-19 S og undersøkelsesbrønn 25/2-19 A, melder Oljedirektoratet.e på 13,5 meter i sandstein med god reservoarkvalitet. På Oslo Børs endte aksjen opp 0,26 prosent til 154,90 kroner. Sikret patent til 2034Targovax har fått patent i USA for peptidblanding i selskapets mutant-RAS vaksine TG02, opplyser selskapet.Patentet .TG02 er peptid-basert immunterapi for pasienter med kreft i tykk- eller endetarmskreft.Targovax endte høyt oppe blant dagens vinnere, med en oppgang til 6,51 prosent til 18,00 kroner.Aksjen ble slått av blant annet WR Entertainment, og Saga Tankers som steg 13,07 prosent og 12,82 prosent, til henholdsvis 2,25 og 0,44 kroner. PGS-oppdatering (PGS) kunne tirsdag morgen fortelle om 81 prosent flåteutnyttelse i 3. kvartal, fordelt på 53 prosent i multiklient og 28 prosent i kontraktseismikk.I 3. kvartal i fjor var fordelingen 45 prosent på multiklient og 33 prosent på kontrakt.Sparebank 1 Markets-analytiker Teodor Sveen-Nilsen reagerer ifølge Reuters med å jekke opp sitt EBITDA-estimat (driftsresultat før avskrivninger og amortiseringer) for 3. kvartal.PGS steg 2,12 prosent til 18,34 kroner.Norsk Hydro-stryk i LondonNorsk Hydro søker om strykning av noteringen fra den offisielle listen hos UK Listing Authority og om å stryke adgangen til å omsette Hydro-aksjer i hovedmarkedet på London Stock Exchange (LSE).Aksjen styrket seg 2,66 prosent til 59,80 kroner.SalmarMeglerhuset Berenberg har ifølge Reuters startet dekning av Salmar med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 264 kroner. Salmar stiger 2,95 prosent til 233,50 kroner.Thin FilmFarmasiselskapet GlaxoSmithKline har ifølge en melding utviklet til interaktive «smarte» hyller.Produktet gir kundene mulighet til å få produktinformasjon på mobilen. Thin Film var tidligere i dag opp over 10 prosent, men endte opp 7,39 prosent til 3,05 kroner. NorwegianMandag ble det britiske flyselskapet Monarch Airways satt under administrasjon, og blir ifølge TDN Finans det største britiske flyselskapet som kommer under administrasjon.I september meldte Press Association at Norwegian angivelige var i kontakt med Monarch for å undersøke muligheten for å kjøpe hele eller deler av virksomheten i september. I kjølvannet av konkursnyhetene styrket Norwegian nye 4,33 prosent tirsdag til 242,90 kroner. Milliardkontrakt til VeidekkeVeidekke Entreprenørs administrerende direktører Dag Andresen og Nye Veiers prosjektdirektør Øyvind Moshagen signerte i dag kontrakten på 2,3 milliarder kroner ekskl. mva. for bygging av ny E6 mellom Arnkvern og Moelv i Hedmark.Veidekke steg 1,51 prosent til 101,00 kroner.