DNB Markets har oppgradert sin anbefaling på Gjensidige Forsikring-aksjen fra hold til kjøp. Kursmålet heves fra 150 til 160 kroner.«Med estimert direkteavkastning høyere enn andre aktører i de nordiske markedene, det vi venter blir en solid Q3-rapport ved fremleggelsen den 26. oktober og samtidig forventninger om en gradvis positiv utvikling for virksomhetene i Baltikum, samt også drahjelp av modellen med kundeutbytte, mener vi rabatten i Gjensidige i forhold til sammenlignbare selskaper nå er blitt for høy», skriver meglerhuset i en lang setning i morgenrapporten.Basert på P/E-estimatene for 2018 verdsettes Gjensidige i markedet med en rabatt på rundt 15 prosent sammenlignet med sektoren forøvrig, har DNB Markets regnet seg frem til. De venter at denne rabatten vil reduseres fremover og oppgraderer anbefalingen.