- Dette kan holde rallyet i gang

Strateg mener de amerikanske markedene ikke fullt har priset inn en skattereform.

Doug Gordon fra Russell Investments sier til CNBC at han ser en katalysator som kan komme til å forlenge aksjerallyet.Han mener at oddsene for at en republikansk skattereform vil bli virkelighet stiger, og mener markedene er i ferd med å innse dette.- Da budsjettet var klart, var vi forbi en viktig hindring, sier Gordon til CNBC:- Jeg tror ikke vi har det (journ.anm: skattereformen) fullt priset inn ennå.Uttalelsene kommer samtidig som amerikanske aksjer steg til nye historiske høyder fredag.Alle tre indeksene, Dow Jones, Nasdaq og S&P 500 steg til nye rekorder, og S&P 500 og Dones la bak seg den sjette uken på rad med oppgang.Til tross for at aksjestrategen er positiv til markedet på kort sikt, legger han ikke skjul på at han mener man er inne i det siste stadiet av oppgangen. Gordon mener det er viktig at investorene er forberedt på nettopp dette.- Man kan få disse irrasjonelle øyeblikkene. Jeg tror ikke vi er der (journ.anm: hvor oppgangen tar slutt) ennå, men skal man være investert i dagens marked bør man ha en diversifisert portefølje, sier Gordon til CNBC.