Netfonds og analysesjef Roger Berntsen tror Oslo Børs åpner opp 0,25 prosent i dag.«De amerikanske børsene, med S&P500 i spissen, steg på nytt onsdag, dermed er det muligheter for oppgang på Oslo Børs i dag, i alle fall i åpningsminuttene», skriver Berntsen i morgenrapporten.«De asiatiske børsene derimot, endte blandet i natt, mens oljeprisen har holdt seg stabil siden i går ettermiddag. Investorene venter nå på morgendagens Non-farm Payrolls (de amerikanske arbeidsledighetstallene). Disse tallene er svært viktige da de kan påvirke rentesettingen til Federal Reserve (USAs sentralbank). Sterke tall vil gi økt sannsynlighet for renteoppgang, og motsatt om tallene skulle bli svake», fortsetter analysesjefen.AsiaDe få markedene som er åpne i Asia torsdag morgen stiger i kjølvannet av 
nye rekordnoteringer i USA onsdag. 
PMI-tall for tjenestesektoren ISM-tall for tjenestesektoren overrasket økte med 135.000 personer Oljelagrene falt mer enn ventet Les hele USA-kommentaren her.Onsdag la Eiendom Norge frem sin boligprisstatistikk for september. I den forbindelse var direktør Christian V. Dreyer på besøk hos HegnarTV for å snakke om boligprisene.Se igjen sendingen her. Les hele børskommentaren her.
  • Sverige, Industriproduksjon, august, kl. 09:30
  • USA, Førstegangssøkende ledighetstrygd, kl. 14:30
  • USA, Handelsbalanse, august, kl. 14:30
  • USA, Industriordre, august, kl. 16:00
  • USA, Ordreinngang varige goder endelig, august, kl. 16:00 
  • NAS, Trafikktall, september, kl. 08:00
  • ØMU, ESB rentemøtereferat, kl. 13:30
  • FAO, matvareprisindeks
På grunn av offentlige høytidsdager i Kina, Hong Kong og Sør-Korea er aksjemarkedene i disse landene stengt. ASX 200-indeksen stiger 0,15 prosent, men flere retail-aksjer får bank etter at tall fra det australske statistikkbyrået viser et fall i detaljhandelen på 0,6 prosent i august, ifølge CNBC. På forhånd var det ventet en økning på 0,3 prosent, ifølge Reuters. Videre ble juli-tallene revidert ned.I Tokyo utvikler Nikkei-indeksen seg rimelig flatt.- Det virker som markedene trør vann i forkant av (non farm) payrolls på fredag gitt den usikkerheten rundt tallene som er større enn vanlig på grunn av mulige orkan-effekter, skrev økonom Tapas Strickland hos National Bank Australia i et notat, gjengitt av CNBC. OljeprisenBrent-oljen er torsdag morgen opp 0,05 prosent til 55,84 dollar fatet, mens WTI-oljen svekker seg 0,08 prosent til 49,94 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 55,84 dollar fatet ved børsslutt i Oslo onsdag.Tekniske nivåer«Hovedindeksen på Oslo Børs, osebx, endte på 783,95 onsdag. Indeks har støtte på 742, 730 og 723. Det er ikke etablert motstandsnivåer på oppsiden», heter det fra Christiania Securities.USADet kom flere viktige nøkkeltall onsdag.  var svakt bedre enn ventet og  positivt onsdag.ADP-tallene viste at antallet sysselsatte i USA som ventet  i september.Siden nøkkeltallene var mer eller mindre som ventet, og det ikke skjedde mye annet som kunne påvirke børsene, var det også duket for en flat utvikling på børsene i New York.Det ble dog en liten oppgang og dermed ble det ny all-time high for alle de tre viktigste indeksene.Dow Jones endte opp 0,09 prosent til 22.661,64 mens S&P 500 steg for 7. dag på rad og endte opp 0,12 prosent til 2.537,74.Nasdaq endte opp 0,04 prosent til 6.534,63 og fire av de ti mest omsatte aksjen falt., mens bensinlagrene steg. Oljeprisen falt og lettoljen var 49,86 dollar da råvarebørsen stengte i New York. Det var ned 56 cent. Brent falt 27 cent til 55,73 dollar.Oslo BørsDet ble en svak dag på Oslo Børs onsdag.Hovedindeksen endte ned 0,62 prosent til 783,95 poeng, og det ble omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 3.563 millioner kroner. Dette skjer i dag:Makro Annet Kilde: TDN Finans.