Direktør laster opp

Gründer Roger Hofseth. Foto: Finansavisen.

Roger Hofseth AS kjøper aksjer i Hofseth Biocare.

Roger Hofseth AS, som er heleid av adm. direktør Roger Hofseth i Hofseth Biocare, har kjøpt 152.299 aksjer i Hofseth Biocare, går det fem av en melding onsdag. Aksjene ble kjøpt til snittkurs 1,6026 per aksje, som betyr en prislapp på nærmere 250.000 kroner. Roger Hofseth AS har etter transaksjonen 37.400.000 aksjer, tilsvarende 16,02 prosent av selskapets utestående aksjer.Åtte ganger høyere inntekterSelskapet var ute med en finansielloppdatering tirsdag og venter at Hofseth Biocare vil rapportere om inntekter på 28 millioner kroner i tredje kvartal.Det tilsvarer i så fall en økning på neste åtte ganger fra tilsvarende kvartal i fjor da inntektene beløp seg til 3,6 millioner kroner.Selskapet legger frem kvartalsrapporten 15. november.På Oslo Børs stiger aksjen 10,13 prosent til 1,74 kroner.