DNB Markets spår kurshopp for Targovax i dag

Johan Stub

Meglerhus ser solid oppside i Targovax, som kom med gode nyheter torsdag morgen.

Targovax har i dag lagt frem resultater fra den andre gruppen med pasienter som har vært med på TG01-testen.Pasientene har vært behandlet for kreft i bukspyttkjertelen og resultatene etter et år ser gode ut.«Utvalget er riktignok begrenset med totalt 13 pasienter men etter vårt syn styrker resultatene fremdriften i utviklingen av TG01-platformen og vi venter en positiv reaksjon i aksjen ved åpning i dag», skriver DNB Markets i dagens morgenrapport.Kursen stengte i går på 18 kroner pr aksje. Meglerhuset har en kjøpsanbefaling med et kursmål på 31 kroner pr aksje. Kursmålet ligger dermed 72 prosent over børskursen.«Vi minner for øvrig om at selskapet er i en utviklingsfase og at det er viktig at man er innforstått med den tålmodigheten og den risikoen dette innebærer», skriver DNB Markets.


Les også