Striden mellom WR Entertainment-gründer Ryan Wiik og administrerende direktør Tasmin Lucia-Khan fortsetter.5. september avsa Oslo tingrett en kjennelse i Wiiks disfavør. Retten fant Wiiks forklaring på hvordan han kjøpte 18.774.525 aksjer i selskapet «mangelfull og ikke overbevisende».Én måned etter har Wiik nå bestemt seg for å anke kjennelsen, går det frem av en børsmelding sendt ut natt til fredag norsk tid.- Kanskje det er Wiik som misforstårSelskapet vil ifølge meldingen gjennomgå Wiiks anke, og respondere i tråd med denne.- Wiik brukte én måned på å anke beslutningen tatt av ikke én, men to norske dommere i to separate tilfeller. Nå vil Wiik anke kjennelsen som frøs aksjene hans, aksjer vi mener han urettmessig tok fra selskapet uten styregodkjennelse eller betalt godtgjørelse, sier administrerende direktør Tasmin Lucia-Khan i en kommentar til Hegnar.no. - Wiik sier at dommeren tar feil av loven. Kanskje det er han som egentlig ikke forstår loven, legger hun til.Tynger selskapetMerkur Market-noterte WR Entertainment som viste et resultat etter skatt på minus 7,6 millioner kroner.For hele 2016 var tapet til sammenligning på minus 14,9 millioner kroner.Store deler av halvårsrapporten ble viet den rettslige striden, med Wiik og Lucia-Khan i spissen. Blant annet kommer det frem at selskapet har hatt 3,7 millioner kroner i juridiske kostnader knyttet til denne pågående tvisten.- Disse kostnadene er betydelige og vil fortsette å øke så lenge søksmålene er aktive, het det i rapporten.WR Entertainment, som har filmrettighetene til Morgan Kane-bøkene, hadde for øvrig knappe 54.000 kroner i inntekter fra salg av e-bøker.