Fearnley nedgraderer BW Offshore

yu'um k'ak'nàab, fpso

Fearnley Securities tar grep.

Meglerhuset Fearnley Securities nedgraderer ifølge Bloomberg anbefalingen sin på BW Offshore til «reduser» fra «akkumuler», melder TDN Finans fredag morgen.Kursmålet settes til 28 kroner. Det innebærer fortsatt en ørliten oppside for aksjen som sist ble omsatt for 26,60 kroner. BW Offshores aksjekurs er ned rundt fire prosent siden årsskiftet, men siden konsernsjef Carl Arnet kjøpte 50.000 aksjer i selskapet til 19,20 kroner stykket 9. juni, er BW Offshore-aksjen opp nesten 40 prosent.Utviklingen skyldes blant annet et positivt resultat for 2. kvartal, at Catcher-prosjektet med Premier Oil går etter planen, både når det gjelder tid og budsjett, samt en økende oljepris.DNB Markets mener ifølge en fersk high yield-rapport at de fleste engangs-triggerne for selskapet har blitt materialisert. Les også: - Vi ser begrenset rom for ytterligere positive triggere