Eirik Lunde. Foto: Iván Kverme, Finansavisen.

Finansdirektør går av i NextGenTel

Erstatteren kommer fra Telenor.

NextGenTel Holding, går det frem av en børsmelding sendt ut like før midnatt torsdag.Nøttveit har vært finansdirektør siden 2007.- Vi er veldig takknemlige for Toms bidrag for mer enn ti år, men forstår hans beslutning og ønsker ham alt det beste for fremtiden, sier toppsjef Eirik Lunde i en kommentar.Erstatter fra TelenorGaute Wigenstad Krekling er ansatt som ny finansdirektør, og starter i jobben senest 1. februar 2018.Nøttveit fortsetter i stillingen frem til Krekling starter.Krekling jobber nå som finansdirektør i Telenor Norge (sjef for CPA (content provider access) og fusjoner/oppkjøp), og har tidligere jobbet i Advokatfirmaet Selmer og EY. Han har en MBA fra NHH.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også