Fornøyd med nye tall – spår aksjen opp 20 prosent

Pareto Securities oppgraderer sin anbefaling på Stolt-Nielsen fra hold til kjøp. Ifølge TDN Finans settes kursmålet til 140 kroner.Mandag sluttet aksjen på 116,50 kroner, hvilket betyr at aksjen må legge på seg 20,17 prosent for at kursmålet skal innfris.Tallenes taleI går kom tall som viste at Stolt-Nielsen fikk et resultat etter skatt på 18,5 millioner dollar i regnskapsmessige 3. kvartal 2016, som endte ved utgangen av august, mot 22,2 millioner dollar i samme periode året før.Driftsinntektene beløp seg til 513,8 millioner dollar, sammenlignet med 474,1 millioner dollar i 3. kvartal 2016.Nordea sier hold- Spotratene er under press fra høy flåtevekst i alle tankersegmenter. Vi forventer et redusert bidrag fra Stolt Tankers i fremtiden, men stabile resultater fra Stolthaven Terminals og Stolt Tank Containers. Vi fastholder anbefalingen hold på selskapet, skriver Nordea i en oppdatering.


Les også