Merkur Market-noterte WR Entertainment la fredag kveld frem tall for første halvår som viste et resultat etter skatt på minus 7,6 millioner kroner.For hele 2016 var tapet til sammenligning på minus 14,9 millioner kroner.Driftsresultatet endte på minus 7,5 millioner kroner.
Selskapet som har filmrettighetene til Morgan kane-bøkene, hadde rett i underkant av 54.000 kroner i inntekter fra salg av e-bøker. Les også: Morgan Kane-sjef: Søksmålet er useriøstSelskapets aksjekurs var lite endret torsdag etter oppdateringen, men fredag stupte aksjen i forkant av resultatrapporten. Les hele rapporten her. 
Store deler av halvårsrapporten er forøvrig viet til den rettslige striden mellom gründer Ryan Wiik og selskapet med toppsjef Tasmin Lucia-Khan i spissen. Blant annet kommer det frem at selskapet har hatt 3,7 millioner kroner i juridiske kostnader knyttet til denne pågående tvisten. - Disse kostnadene er betydelige og vil fortsette å øke så lenge søksmålene er aktive, heter det i rapporten. MotsøksmålTorsdag sendte selskapet ut en oppdatering der det fremgår at Lucia-Khan går til motsøksmål mot Wiik etter at han valgte å gå til sak mot henne i midten av mai.  Aksjen endte til slutt som dagens soleklare taper etter en nedgang på 16,22 prosent til 31 øre.  Hittil i år er aksjen ned 84,5 prosent.