Hansson laster opp i Nordic American Offshore

Far og sønn Hansson legger i underkant av 6 millioner kroner på bordet for flere aksjer. 

Et selskap eid av den Sandefjord-baserte skipsrederen Herbjørn Hansson og sønnen hans, den Monaco-baserte investoren Alexander Hansson, har kjøpt 500.000 aksjer i offshorerederiet Nordic American Offshore(NAO), fremgår det av en melding.Aksjene ble kjøpt til en snittkurs på 1,48 dollar, og dermed øker Hansson-familien eierandelen sin i det USA-noterte offshorerederiet til 13,2 prosent.Det betyr at de har nesten doblet eierandelen sin siden mai. Aksjeposten har nå en verdi på 11,65 millioner dollar, tilsvarende 92,5 millioner kroner. - Det er bedre å kjøpe noe som er billig enn noe som er dyrt, sa en munter Herbjørn Hansson til Hegnar.no i sommer.- Jeg har veldig stor tro på dette selskapet, sa han.Alexander Hansson gjentar det samme i en kommentar til aksjekjøpet onsdag.- Det sier seg vel selv, vi har stor tro på NAO, sier han til Hegnar.no. Selskapets aksjekurs har nesten halvert seg siden starten av året, men de siste fem månendene har imidlertid pilene pekt oppover.Siden begynnelsen av mai er NAO-aksjen opp 56 prosent.