Legemiddelselskapet Photocure fortsetter den siste tids børsoppgang mandag med nok et hopp på 4,78 prosent til 28,50 kroner. Dermed har aksjen steget med over 15 prosent den seneste uken og nesten 30 prosent den siste måneden. Største aksjonær i selskapet, investeringsselskapet High Seas AS som kontrolleres av den Monaco-baserte investoren Alexander Hansson, har solgt om lag 775.000 aksjer i Photocure siden slutten av mai, noe som har fått flere til å spekulere i om han vil fortsette nedsalget.Dette avviste Hansson overfor Hegnar.no fredag. 
Les også: - Totalt uaktuelt å selge aksjene- Mitt svar er at vi selger ikke Photocure-posten på disse nivåene, det er totalt uaktuelt, sa han til Hegnar.no.Etter det Hegnar.no forstår har Hansson kjøpt 75.000 Photocure-aksjer til en snittkurs på 29,90 kroner mandag.
 Han fortalte at han flere ganger har fått forespørsler fra diverse meglerhus i Oslo om han vil selge Photocure-aksjene. Nå har han også startet å kjøpe litt igjen.Det betyr at han har lagt drøye 2,2 millioner kroner på bordet for aksjene, og dermed øker det totale antallet aksjer som High Seas AS sitter med til 2,6 millioner.