Foto: Scanpix

Kjendisinvestorer lastet opp – nå snakkes det om masseproduksjon

Next Biometrics har begynt masseproduksjon av fingeravtrykksmodulen NB-2034-S2. Ifølge en børsmelding baserer produktet seg på 2. generasjons ASIC NB-A520.- Dette vil påvirke selskapets marginer betydelig fra 1. kvartal 2018, sier Next Biometrics-sjef Ritu Favre i en melding.I går kunne vi lese at Øystein Stray Spetalen-kontrollerte Tycoon Industrier har kjøpt 300.000 aksjer i selskapet. Det tilsvarer 1,83 prosent av aksjene, noe som gjør ham til 11. største aksjonær.Vi merker oss også at Torstein Tvenge doblet sin beholdning til 200.000 aksjer i forrige uke. Han rykker dermed opp fra 29. til 16. plass på listen.Mandag sluttet aksjen på 51,75 kroner, noe som verdsetter selskapet til 848 millioner kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også