Kontraktsforlengelse i boks for Bw Offshore

Kontrakten til «Sendje Berge» ble opprinnelig terminert. Nå får FPSOen i stedet mer arbeid.

BW Offshore kan mandag morgen melde at det har blitt tildelt en kontraktsforlengelse på fire år for FPSOen «Sendje Berge» av Addax Petroleum.Kontrakten ble opprinnelig terminert i starten av mai, og det var opprettet en voldgiftssak i forbindelse med denne som nå er gjort opp i forbindelse med betingelsene i den nye kontrakten. Addax har to ettårige opsjoner på ytterligere forlengelse av kontrakten, fremgår det av meldingen.Den nye kontrakten innebærer nye kommersielle betingelser, blant annet en ny dagrate som er delvis basert på produksjonsvolum og oljepris.CatcherI en separat melding opplyses det at FPSOen Catcher har ankommet Catcher-feltet i Nordsjøen.Hook up av moringsystemet ble fullført 19. oktober og de siste forberedelsene blir nå unnagjort, opplyser selskapet.Den første oljen ventes fortsatt å bli produsert innen utgangen av året, helt etter planen, opplyses det.