Administrerende direktør i Heimdal Eiendom Ellen Tveit Klingenberg tjente 6,9 millioner kroner i fjor. Det gjør henne til en av de best betalte kvinnelige topplederne i Norge, skriver DN.- «Jøss, har Heimdal ansatt en kvinne?» Det var én av reaksjonene jeg møtte for 17 år siden. Jeg var jo den eneste, vet du. Ingen var negative, folk ble bare overrasket da de så meg midt oppi «anleggskulturen». Da jeg begynte her, var jeg nærmest en «sensasjon» - nå er det ingen som reagerer lenger, forteller Tveit Klingenberg til avisen.Likevel er hun fortsatt et «unntak». Det viser DNs gjennomgåelse av norske selskaper der lønn og bonus til daglig leder i 2016 er tilgjengelig i ulike regnskapsdatabaser. På de 100 øverste plassene er hun én av bare fire kvinner.Den aller best betalte kvinnen i avisens oversikt jobber også i et eiendomsselskap. Anne Lise Meyer ble headhuntet av Jens P. Heyerdahl til stillingen som daglig leder i Hamang as, tidligere Hamang Papirfabrik, tidlig på 2000-tallet. Hun tjente 10,6 millioner kroner i fjor.Her kan du lese om bladet.