Markedsfører aggressivt - ser økende aktivitet

Fred. Olsen Energys «Bolette Dolphin» markedsføres aggressivt for nye kontraktsmuligheter.

Fred. Olsen Energy - foto hentet fra selskapets hjemmesider

Onsdag morgen presenterte Fred. Olsen Energy tall for 3. kvartal, som viser at selskapet fortsatt taper penger.Fred. Olsen Energy meldte om et resultat etter skatt på minus 45,7 millioner dollar i 3. kvartal 2017, mot minus 33,9 millioner dollar i samme periode året før. Resultat per aksje ble minus 0,69 dollar, mot minus 0,51 dollar ved samme korsvei i 2015. Les mer her I presentasjonsmaterialet fra selskapet går det frem at Fred. Olsen Energys «Bolette Dolphin», som ligger i varmt opplag, markedsføres aggressivt for nye kontraktsmuligheter.Selskapet ser generelt sett en aktivitetsøkning på norsk sokkel, og mener markedet på britisk sokkel i økende grad er aktivt.