Norne Securities oppgraderer Scatec Solar til kjøp i en ny oppdatering torsdag.Meglerhuset jekker samtidig opp kursmålet til 55 kroner, fra tidligere 49 kroner.Onsdag ble det kjent at Scatec Solar og Statoil har inngått avtale om å etablere for å bygge, eie og operere store solcelleprosjekt i Brasil. Det er også denne offensiven som er bakgrunn for at Norne anbefaler kjøp av aksjen.- Etter ett år uten produksjonsaktivitet, bygger Scatec Solar endelig et nytt og ganske stort solkraftanlegg i Brasil. Vi tror ikke det stopper her, og det er gode sjanser for at selskapet får mer av de 7 gigawattene frem mot 2024, skriver Norne-analytiker Tomas Skeivys.Med dagens aksjekurs utgjør dette med andre ord at Norne Securities ser en oppside i aksjen på 25 prosent.Scatec Solar har det siste året steget 36,07 prosent på Oslo Børs, mens aksjen så langt i 2017 har klatret 16,63 prosent.