Oslo Børs åpnet ned, men snudde som ventet opp etter få minutter.09:14 er hovedindeksen opp 0,24 prosent til 785,84 poeng.OljeprisenBrent-oljen omsettes for 55,88 dollar fatet torsdag morgen, og er med det lite endret fra gårsdagen. WTI-oljen er opp 0,04 prosent til 50 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Brent-olje omsatt for 55,84 dollar fatet ved børsslutt i Oslo onsdag.Markedet ser ifølge TDN Finans mot Russland og Moskva der Vladimir Putin skal møte Kong Salman fra Saudi-Arabia for å snakke om ytterligere OPEC-kutt.Putin uttalte ifølge Reuters onsdag at den nåværende kuttavtalen som utløper i mars 2018, kan bli forlenget ytterligere til utgangen av 2018.- Putin og Salman vil mest sannsynlig bli enige om, men ikke annonsere, en avtale om å forlenge den nåværende Opec/non-Opec avtalen, men med forbehold om å kunne minke kuttene, sier konsulenter i Eurasia Group til Reuters, ifølge TDN Finans.Statoil stiger 0,63 prosent til 159,20 kroner.NorwegianNorwegian fraktet 3.165.031
passasjerer i september i år. Yielden (inntektene pr. flydde setekilometer) falt derimot med 7 prosent til 39 øre, mens inntektene pr tilgjengelig setekilometer (RASK) falt med 7 prosent til 35 øre.Aksjen stuper 4,66 prosent til 229 kroner. 
Dette tilsvarer en oppgang på 14 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.Den totale passasjertrafikken (RPK) steg med 29 prosent, mens den totale kapasiteten (ASK) økte med 28 prosent. Gjennomsnittlig flydistanse økte med 13 prosent.Kabinfaktoren steg med 0,3 prosentpoeng til 89,7 prosent.DNB Markets skriver i dagens morgenrapport at de ventet en yield-økning på 2,6 prosent til 42 øre.- Vi venter en negativ reaksjon ved åpning og har før eventuelle justeringer en salgsanbefaling med et kursmål på NOK 170 pr aksje, skriver meglerhuset.Songa-oppdateringSonga Offshore er ute med en flåteoppdatering for september.Tre av de fire CAT D-riggene til Songa Offshore hadde en operasjonell oppetid på 100 prosent i juli.Bare Songa Encourage hadde lavere med en operasjonell oppetid på 92 prosent.Aksjen faller 2,33 prosent til 54,75 kroner.VeidekkeVeidekke har solgt boliger for 900 millioner kroner totalt i tredje kvartal 2017, går det frem av en melding torsdag. Antallet boliger i produksjon er 3.251 med en salgsgrad på 86 prosent. Veidekke har solgt færre boliger i tredje kvartal enn i de to foregående kvartalene. Det lave salget i kvartalet skyldes høy salgsgrad i pågående prosjekter, og at kun to prosjekter er salgsstartet i perioden, opplyser Veidekke. Aksjen er opp 0,50 prosent til 101,50 kroner. BiotechPCI Biotech annonserte onsdag kveld at U.S. Food and Drug Administration (FDA) har gitt betegnelsen "Orphan Drug" til dets ledende produktkandidat fimaporfin, for behandling av pasienter som lider av gallekanalkreft. Aksjen stiger 10,39 prosent til 25,50 kroner og til topps på vinnerlisten.Intex ResourcesGruveselskapet har innkalt til ekstraordinær generalforsamling der det skal stemmes over den endelige avtalen om en konvertibel lånefasilitet på 50 millioner kroner.Styret vil også foreslå å bytte navn til Element ASA.Selskapets aksjekurs får et løft på 4,76 prosent til 1,32 kroner. UMSBahamas skal teste et varslingsystem levert av Unified Messaging Systems..- Dette er UMS sitt første samarbeidsprosjekt med Inter- American Development Bank og det er første gang selskapets systemer tas i bruk i Karibia. Det er en viktig referanse i forbindelse med implementering av lignende systemer i regionen, sier Espen Gylvik, administrerende direktør i UMS i meldingen.UMS-aksjen stiger 4,21 prosent til 99 øre.Hugo GamesHugo Games kaller inn til en ekstraordinærgeneralforsamling som skal avholdes 30. oktober, fremgår det av en melding sendt ut sent onsdag kveld. Blant sakene som er på agendaen er at selskapet ønsker å redusere aksjekapitalen og antall utestående aksjer med 80 prosent.Aksjen stuper på nyheten med 13,73 prosent til 44 øre.