I sin aksjerapport onsdag morgen ser DNB Markets frem morgendagens Norwegian-tall for september-trafikken.- Blant annet et lavt sammenligningsgrunnlag fra i fjor og en kortvarig streik hos SAS gjør at vi venter en vekst i yield på 2,6 prosent til 0,42 kroner. Videre har vi en estimert implisert EBITDA (driftsresultat før avskrivninger og amortiseringer), eksklusive sikringskontrakter, på 462 millioner for september, skriver meglerhuset.Men justert for eierandelen i Bank Norwegian verdsettes aksjen ifølge meglerhuset fortsatt med en P/E (aksjekurs/resultat per aksje) på 24x basert på deres 2018-estimat.- Kursnivået innebærer en premie på rundt 75 prosent i forhold til Ryanair, og en betydelig premie også på øvrige lavprisaktører i dette markedet verdsatt på rundt P/E 12,5x. Til tross for positive forventninger til disse trafikktallene har vi en uendret salgsanbefaling med kursmål 170 kroner, heter det videre.Norwegian faller 1,8 prosent til 241,50 kroner på Oslo Børs onsdag formiddag. DNB Markets ser dermed en nedside på rundt 30 prosent fra dagens nivåer.