Eivind Yggeseth

Norwegian Property refinansierer banklån

Godtok tilbud fra Nordea og SEB.

Norwegian Property melder fredag at det har godtatt et tilbud om refinansiering av eksisterende bankgjeld i Nordea og SEB.Det opplyses at tilbudet omfatter et Term Loan på 700 millioner kroner med forfall i mars 2019.- Det nye låneforfallet sammenfaller med mottak av oppgjør for tidligere annonsert salg av Hovfaret 11 og Nedre Skøyen vei, heter det i meldingen.Tilbudet omfatter også en kredittramme på 400 millioner kroner som har løpetid til september 2020.- Sammen med obligasjonslån på 1 400 millioner kroner utstedt denne uken har dermed Norwegian Property sikret refinansiering og forlengelse av tidligere fasilitet i Nordea og SEB til betydelig bedre vilkår, skriver selskapet.Gjennomsnittlig rentekostnad reduseres fra 3,76 prosent til 3,64 prosent på proforma basis.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også