Øystein Tvenge. Foto: Finansavisen

Ny kontrakt til Induct

Merkur Market-noterte Induct AS har signert en ny kontrakt med Oslo Universitetsykehus (OUS), fremgår det av en melding onsdag.Kontrakten innebærer bruk av modulen, "Project Management" på intervensjonssenteret til OUS.- Vi er veldig glad for å se den sterke adapsjonen av software i vårt hjemmemarked Norge. Vi vil bruke denne erfaringen til å styrke posisjonen vår i mye større markeder vi er tilstede i, som Spania og Storbritannia, sier konsernsjef i Induct, Alf Martin Johansen.Johansen er største eier i selskapet gjennom NPP Capital AS med 12,58 prosent av aksjene.Nest største eier er Øystein Tvenge med 7,75 prosent. Torstein Tvenge har 4,23 prosent av aksjene. Tidligere onsdag meldte selskapet om en kontrakt med Norsk Tipping.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også