Ny kontrakt til Scanship

Skal levere vannrensesystem til enda et av verdens største cruiseskip

Scanship Holding har gjennom datterselskapet Scanship AS, blitt tildelt en kontrakt med verftet STX France for levering av et vannrensesystem til verdens største cruiseskip, det femte Oasis-klasse skipet til Royal Caribbean Cruise Lines.  Skipet som skal leveres i 2021 vil kunne frakte mer enn 9000 passasjerer. Kontrakten er den tredje i rekken for serien av verdens største cruiseskip og den nittende kontrakten Scanship blir tildelt av det franske verftet. - Med denne kontrakten fortsetter vi vår sterke markedsledende posisjon i cruiseindustrien der Scanship AWP for rene hav blir utstyrt på mer enn hvert andre cruiseskip som kommer i tjeneste siden 2014, sier konsernsjef Henrik Badin i en kommentar.