Innsideporteføljen steg 4,0 prosent i forrige uke, mens en Oslo Børs i rekordmodus la på seg 1,5 prosent.Porteføljen rykker dermed fra børsen, og er nå opp 34,5 prosent hittil i år.Hovedindeksen har til sammenligning steget 14,3 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Én av fem slo børsenI en uke der børsen igjen gikk fra rekord til rekord, var det bare én av innsidens utkårede som steg mer enn markedet.Nykommeren Panoro Energy smalt attpåtil opp hele 28,0 prosent.Aksjen ble tatt inn etter at styreleder Julien Balkany kjøpte én million aksjer for i alt 3,3 millioner kroner.Oljemyggen skilte seg kraftig ut, ettersom Sandnes Sparebank bare steg 0,5 prosent og Veidekke var uendret.Videre falt Axactor og Songa Bulk hhv. 3,3 og 5,0 prosent.Hydro inn i varmenSistnevnte ryker denne gang ut av porteføljen, etter en avkastning på 8,0 prosent siden aksjen ble tatt inn 30. juni.Inn kommer Norsk Hydro.Der har nemlig Egil Hogna, nåværende Sapa-sjef og kommende medlem av Hydros konsernledelse, vært på farten.Hogna har kjøpt seg opp fra null til 20.000 Hydro-aksjer for 1,1 millioner kroner.Er opp 3,1 prosentSå langt ser dette ut som et bra kjøpssignal.Tirsdag ettermiddag stiger Hydro 2,7 prosent til 59,80 kroner på Oslo Børs.Dermed er aksjen opp 3,1 prosent fra avisens inngangskurs på 58 kroner.