Oslo Børs stiger til nye rekordnivåer tirsdag formiddag. Klokken 10:24 er hovedindeksen opp 0,5 prosent til 788,60, som er ny all time high.Netfonds og analysesjef Roger Berntsen trodde børsen ville åpne opp 0,25 prosent i dag. Slik ble det også.«Alle piler peker oppover tirsdag morgen, dermed er det mest sannsynlig at Oslo Børs åpner opp i dag. Det var finans- og teknologiaksjene som ledet an på Wall Street i går, men også oljerelaterte aksjer steg. Investorene forbereder seg nå på en ny resultatsesong (3. kvartal)», skrev Berntsen i morgenrapporten.«Når det er sagt, de store selskapene på Oslo Børs (OBX-aksjene) levere sine tall i siste halvdel av måneden», fortsatte analysesjefen.
Få med deg dagens TV-sending klokken 15:30, hvor pensjonsekspert Knut Dyre Haug i Storebrand er gjest.OljeprisenAker BP fant oljePGS-oppdateringNorsk Hydro-stryk i LondonSalmarTTS-ordreThin Film 
Brent-oljen er tirsdag formiddag opp 0,2 prosent til 56,20 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 0,1 prosent til 50,65 dollar fatet.Prisen er dermed opp rundt en halv dollar i forhold til børsslutt mandag.Statoil har snudd opp etter en svak start. Når er aksjen opp 0,2 prosent til 160,30 kroner.Aker BP ASA, operatør for utvinningstillatelse 442, har avsluttet boring av avgrensningsbrønn 25/2-19 S og undersøkelsesbrønn 25/2-19 A, melder Oljedirektoratet.Brønnen påtraff en oljekolonne på 13,5 meter i sandstein med god reservoarkvalitet.Aker BP er opp 0,1 prosent til 154,60 kroner.Petroleum Geo-Services (PGS) flåte hadde en flåteutnyttelse på 28 prosent innen kontraktsseismikk i 3. kvartal 2017, opplyses det i en melding.Det er ned fra 33 prosent i samme periode året før.Utnyttelsen i multiklientseismikk kom inn på 53 prosent (opp fra 45 prosent).PGS stiger 2,6 prosent til 18,42 kroner.Norsk Hydro søker om strykning av noteringen fra den offisielle listen hos UK Listing Authority og om å stryke adgangen til å omsette Hydro-aksjer i hovedmarkedet på London Stock Exchange (LSE).Aksjen stiger 2,2 prosent til 59,55 kroner.Meglerhuset Berenberg har ifølge Reuters startet dekning av Salmar med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 264 kroner. Salmar stiger tre prosent til 233,50 kroner.TTS Group ASA har sikret seg en kontrakt for Cargo Access-ustyrt til to RoRo-skip som er under konstruksjon på et verft i Sør-Korea og en kontrakt for Automatic Mooring-systemer til en kunde i Canada.Totalt er ordrene på rundt 100 millioner kroner.TTS er uendret på 3,98 kroner.GlaxoSmithKline har utviklet Thinfilms SpeedTap-merkelapper til interaktive «smarte» hyller. Thin Film løftes 7,4 prosent til 3,05 kroner.