Propr som ble etablert i januar i fjor, og er en tjeneste som tilbyr meglerfritt boligsalg er ute med rapporten for 2. kvartal. Ifølge rapporten økte inntektene til 3,52 millioner kroner i 2. kvartal, opp fra 0,83 millioner kroner i det foregående kvartalet.Økte kostnader gjorde imidlertid at driftsresultatet falt til minus 9,61 millioner kroner i kvartalet, ned fra minus 5,31 millioner kroner i årets første kvarta.Selskapet satt igjen med et resultat etter skatt på minus 9,58 millioner kroner, mot minus 5,29 millioner kroner i 1. kvartal. SalgsrekordI løpet av andre kvartal oppnådde Propr en milepæl ved å passere en halv milliard kroner i totalt omsatte boliger og både i juli og august satte selskapet nye oppdragsrekorder.For 2. kvartal som helhet ble det omsatt boliger for 195,5 millioner kroner. 
- At Propr.no fortsetter å sette rekorder i et vanskelig boligmarked gjør at selskapet går inn i en høstsesong som ser meget lovende ut, sier Kjetil Eriksson som ble ansatt som daglig leder i mai, og dermed tok over for Merete Nordvik.Les også:   Ny daglig leder i Propr
Ellers har Propr tatt flere grep på markedsføringssiden, blant annet produsert fem reklamefilmer, noe som har belastet regnskapet for 2. kvartal. Videre ønsker tjenesten å gjøre sitt inntok både i hyttemarkedet og nyboligmarkedet. Selskapet opplyser at det har blitt kontaktet av utbyggere av forskjellig størrelse som ønsker å benytte tjenesten. Det understrekes at dette ikke er en type transaksjoner som Propr er tilpasset for, men noe det ønsker å legge til rette for.- Etter at selskapet i høst ble kontaktet av en betydelig aktør som ønsker å selge et stort antall boliger gjennom Propr, er det igangsatt et forprosjekt hvor aktøren ønsker å bidra i prosjektet. Dette er et nytt og spennende marked som på sikt kan bidra til stor vekst i tjenesten, skriver styret i rapporten. Styret skriver at det også ser potensial i å bistå kunder som kun ønsker hjelp i forbindelse med kontrakt og oppgjør.