Ratefall for femte dag på rad

Tørrbulkratene korrigerer videre ned. 

Tørrbulk, illustrasjon. Foto: Finansavisen.
Børs

Baltic Dry-indeksen faller 0,8 prosent til 1.522 poeng tirsdag, melder Bloomberg, ifølge TDN Finans.Det betyr at ratene faller for femte dag på rad etter at foreløpig årsbeste på 1.588 poeng ble satt tirsdag for én uke siden.Supramax-ratene faller mest med en nedgang på 1,7 prosent, mens ratene for de store Capesize-skipene faller minst med en tilbakegang på 0,3 prosent.Tiltross for et beskjedent fall, oppnår de store Capesize-skipene fortsatt rater på over 22.000 dollar dagen.AksjefallDe Oslo-noterte tørrbulkaksjene faller i likhet med ratene. Golden Ocean faller 2,22 prosent til 66 kroner tirsdag, mens Belships er ned 1,46 prosent til 4,74 kroner.Jinhui Shipping er ned 1,08 prosent til 9,20 kroner og Songa Bulk er ned 0,71 prosent til 42,20 kroner. 

baltic dry
tørrbulk
tørrlast
shipping
Nyheter
Børs